Profil

Vi er på værkstedet en del af AutoMester kæden som er danmarks største og vi er i 2019 gået med i E+ konceptet som er en gren af AutoMester kæden, hvor det bla. handler om at gøre hverdagen lettere for vores kunder og samtidig sikre bæredygtighed og servicering af fremtidens bilpark, her tænkes der på hybrid og el-biler.

Vi har altid kundebiler til rådighed under reparation/service/skader mm Og husk vi også servicerer nye biler efter forskrifter og dermed ydes der fabriksgaranti i hele garantiperioden – vi har på værkstedet mere end 75 års erfaring.

Ring eller skriv til os, vi stiller vores erfaring til rådighed og rådgiver gerne om vedligeholdelse, reservedele, serviceintervaller eller andet - det koster ikke noget.

Vi kan forestå alle former for reparationer og service på din bil...

Som kunde hos os kan du forvente kvalitetsarbejde til en yderst konkurrencedygtig pris, såvel på reservedele som på timeløn. Som en del af Automester værkstedskæden kan vi tilbyde reparation og service af alle biler, uanset mærke, model og årgang - incl. varevogne/erhvervsbiler.

Det betyder, at vi kan servicere din bil under garantiperioden, hvorved du naturligvis bevarer fabriksgarantien på bilen og får gyldigt stempel i din servicebog eller indberette på digitale serviceplatforme.

3 års garanti på reservedele 

Vi indkøber reservedele via FTZ /Automester – såvel pris som kvalitet hænger sammen, og du får naturligvis 3 års garanti på reservedele ! Automester-kæden dækker hele landet med p.t. over 420 værksteder.

Omsyn af bilen klarer vi også 

Øster Snede Auto blev i 2003 godkendt af trafikstyrelsen til at foretage omsyn på køretøjer op til 3500 kg og i den forbindelse har vi 2 gange om året iso 9001 godkendt værktøjs og tester kontrol, hvor der også foretages stikprøvekontroller.

Vi kan lidt af det hele

Vi udfører alle former for reparationer, større eller mindre, og vi kan herudover også tilbyde airconditionservice, 4-hjulsudmåling, dækcenter/dækhotel, klargøring/polering samt udbedring af glasskader. Derudover klarer vi alle former for skadesarbejde via dit forsikringsselskab, såfremt du skulle være uheldig at være impliceret i en skade. Vi afhenter gerne såvel din bil som dig, og vi tilbyder naturligvis lånebil, både ved alm service og ved skader. 
Så du er hurtigt kørende igen med os som dit foretrukne værksted.


Husk at det står dig frit for - og ikke stiller dig dårligere - selv at vælge et værksted til udbedring af forsikringsskader, også selvom nogle forsikringsselskaber henviser dig til eller anbefaler et værksted.

Vi tilbyder kundebiler – nemt skal det være J

Mens din bil er på værksted hos os, kan vi som nævnt altid tilbyde dig en kundebil efter forudgående aftale, og du bedes oplyse os derom, når vi aftaler tiden for værkstedsbesøget. Du vil i de fleste tilfælde kunne indlevere din bil om morgenen og afhente den igen samme dags aften.

Har du brug for, at vi henter din bil  f.eks. på din arbejdsplads, mens du passer dit arbejde, sørger vi for at afhente og tilbagelevere din bil efter udført service/reparation - såkaldt "hente- og bringe service".

Lidt mere fleksibel og ordentlighed
Vi sætter en ære i ordentlighed og at vores kunder føler sig godt behandlet, og vi udfører naturligvis kun det arbejde, der er bestilt. Konstateres det, at der er behov for yderligere reparation end først antaget og bestilt, bliver der ikke taget skridt til dette, førend vi har haft forudgående kontakt til dig og med din accept.

75 års erfaring på værkstedet.
Det vægtes højt, at vort personale er serviceminded og kompetent til at løse opgaverne på professionel vis. Vores mekanikere er løbende på efteruddannelse, så vi hele tiden sikrer at være ajour med den seneste teknologi og dermed kan stå inde for vores arbejde.

Telefon & Mail

75893511

salg@ostersnede-auto.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder